Ψητοπωλείο

The King of Souvlaki

thekingofsouvlaki.gr - ψητοπωλείο

Το ψητοπωλείο

The King of Souvlaki αποτελεί μια από τις πιο σίγουρες επιλογές για γευστικό και προσεγμένο φαγητό.
Με αφοσίωση και προσήλωση στην “γευστική εξυπηρέτηση” των πελατών μας αποτελούμε το πιο αυθεντικό αλλά και διαφορετικό ψητοπωλείο στην περιοχή του παλαιού Φαλήρου.

thekingofsouvlaki.gr - ψητοπωλείο

Η αρχή μας

Βασικός στόχος του ψητοπωλείου The King of Souvlaki είναι να παρέχει στους πελάτες τους φαγητά που αγγίζουν την τελειότητα τόσο σε γαστρονομικό όσο και σε ποιοτικό επίπεδο είτε στον χώρο μας είτε στον χώρο σας.

thekingofsouvlaki.gr - ψητοπωλείο

Τα υλικά μας

Στο The King of Souvlaki, χρησιμοποιούμε μόνο επιλεγμένα κρέατα και αγνές πρώτες ύλες, τηρώντας αυστηρά όλους τους υγειονομικούς κανόνες αποθήκευσης και παραγωγής ώστε να σας γεύεστε πάντα ποιοτικά, πλούσια και πεντανόστιμα φαγητά.

thekingofsouvlaki.gr - ψητοπωλείο

Ο χώρος μας

Είναι φιλόξενος και άκρως καλαίσθητος για να απολαύσετε το φαγητό σας είτε μόνος είτε με την παρέα σας. Η ευγενική εξυπηρέτηση μας συνδυάζοντας με τις ιδιαίτερες γεύσεις φαγητών που προσφέρουμε καθημερινά, είναι για εσάς το ιδανικό γαστρονομικό σημείο που πρέπει να επισκεφτείτε.

thekingofsouvlaki.gr - ψητοπωλείο

Η Ομάδα μας

Απαρτίζεται από καταξιωμένους σεφ του χώρου, όπου σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό του The King of Souvlaki, σας προσφέρουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας καλύπτοντας απόλυτα την κάθε γαστρονομική επιθυμία σας.